78 Koikkalainen Emilia

ikä 40, yrittäjä,  huopakauppias

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

OLEN  MAAILMANKANSALAINEN  ja paljasjalkainen  keuruulainen.  Haluan tehdä  maailman  parhaasta  kotipaikastamme  vieläkin  paremman.  Olen kaupunginhallituksessa  ja  teknisessä lautakunnassa,  koska  vaikuttaminen ja  vastuu  kulkevat  käsi  kädessä.  Harrastukseni  Keuruun  Kokoomuksen, Keurusseudun  Yrittäjien  ja  Suomen Yrittäjien  energia-  ja  ympäristövaliokunnan  puheenjohtajina  tyydyttävät  kaipuutani  maailman  pelastamiseen. Uskon, että yrittäjyyden kautta voimme  parhaiten edistää tasa-arvoista yhteiskuntaa,  jolla  on  varaa  arvokkaaseen hyvinvointiin. 

USKALLAN,  tartun  toimeen  ja  keskustelen.  Päättäjänä  perehdyn  asioihin. Suhtaudun  intohimoisesti  kysymyksiin kilpailuneutraliteetistä,  tasa-arvosta ja  elinkeinovapauden  rajoittamisesta. Luotan säänneltyyn markkinatalouteen. Olen arvoiltani hyvin liberaali. Suhtaudun vastuullisuuden teemoihin erittäin intohimoisesti. Olen kehittämisessä toiminnan nainen ja minulla on strategista näkemystä.  


NAUTIN suunnattomasti elämisestä Keuruulla, vaikka teininä pitikin karistaa pikkukylän pölyt jaloista. Maailma opetti ja kotiseuturakkaus voitti kaikki esteet. Tasapainoinen kuntatalous on tärkeä tavoite. Samaan aikaan meidän on kuitenkin myös uskallettava investoida tulevaisuuteen, lumovoimaan. Lumovoiman avulla myös yrityksemme voivat investoida Keuruuseen, olemme houkutteleva paikkakunta työskennellä ja elää sujuvaa arkea. 

MINULLA ON tunnetusti mielipide kaikkeen - mutta päätöksenteko pitää perustaa faktoille ja yhteiselle tulevaisuuskuvalle. Piirrä 78, jos haluat päättäjän, joka perehtyy asioihin, niihinkin, jotka sinua eivät kiinnosta. Keuruu on perheeni ja monien mahdollisuuksien koti, joka ansaitsee kukoistuksen tulevaisuudessakin!

Tutustu minuun: