82 Paasu Tapani

ikä 66, yrittäjä ja  osa-aika eläkeläinen  

Hyvinvoimalla  rakennetaan myös  elinvoimaa 

- Yhdessä  olemme enemmän!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

OLEN TAPANI, yrittäjä ja osa-aika eläkeläinen.  Olen  naimisissa  ja  minulla  on  kolme aikuista lasta ja kolme lastenlasta.  

OLEN  TEHNYT  pitkän  työurani,  48  vuotta, lähes kokonaan painoalalla. Näistä 24 vuotta yksityisellä ja 24 vuotta yrittäjänä. 

OLEN TOIMINUT 50 vuoden ajan eri järjestöjen  johtotehtävissä  hoitamassa  yhteisiä asioita.   Keuruun Pallo, Suomen Palloliiton K-S  Piiri,    Keski-Suomen  Liikunta,  Läänin  liikuntaneuvosto,  Keurusseudun  Yrittäjät, Keski-Suomen  Yrittäjät,  näillä  areenoilla olen vaikuttanut. Tällä hetkellä toimin Keuruun Pallon puheenjohtajana. 

MINUT  TUNNETAAN  urheilun  suurkuluttajana, niin ahkerana kuntoliikkujana kuin penkkiurheilijanakin. Omakotitalon kotityöt ovat myös mukavia puhteita. 

MINULLA ON KOLME VAALITEEMAA: 

Elinvoima:  Yritysten  ja  yrittäjien  elinvoimaisuuden  parantaminen.  Keuruun ydinkeskustan elävöittäminen. Kunnan kaavoituksen ja infran kehittäminen. Keuruulla monipuolinen elinkeinorakenne ja yli 600 yritystä, jotka tuovat elinvoimaa. 

Hyvinvoima:  Vapaa-ajan  sektorin  vahvistaminen  ja  toimintaedellytysten turvaaminen. Huolehtiminen kolmannen sektorin jatkuvuudesta. Lasten ja nuorten viihtyminen kotiseudulla on tärkeää.  

Seutumarkkinointi:  Tehdä  Keuruusta  entistä  houkuttelevampi  kunta asua, elää ja yrittää. Tarvitsemme lisää asukkaita ennen kaikkea lapsiperheitä. Elämisen eväät ovat meillä kunnossa. 

NYT OLEMME saaneet Keuruu-joukkueeseen uuden päävalmentajan. Hänellä  on  käytettävissään  osaavat  apuvalmentajat  ja  taustajoukot  kaupungin henkilöstössä. Te kuntalaiset valitsette uuden joukkueen. Olen valmis allekirjoittamaan pelaajasopimuksen. Pelatkaamme kaikki yhteisessä joukkueessa samaan maaliin.