77  Hämeenniemi Petri

ikä 42, omistaja,  toimitusjohtaja 

Työllä ja  yrittäjyydellä luodaan  
mahdollisuuksia!

OLEN  42-vuotias  syntyperäinen  keuruulainen  yrittäjä.  Perheeseeni  kuuluu vaimo ja viisi lasta. 

HARRASTUKSENI  ja  elämäntapani on  työnteko.  Yrittäjyys  kulkee  perheessämme  verenperintönä,  olen  itse yrittäjä  kolmannessa  polvessa.  Olen ylpeä  vaimostani,  yrityksestämme  ja henkilöstöstämme, meidät palkittiin Keurusseudun Vuoden Yrittäjinä 2020.  

ELÄMÄSSÄNI OLEN oppinut, että jos jotain todella haluaa, on tavoitteiden saavuttamiseksi  panostettava  ja  tehtävä töitä - yksin ja yhdessä. Mikään ei elämässä tule ilmaiseksi ja kaikella on hintansa.

TULEVAISUUDEN  KEURUUN  pitäisi mielestäni  olla  ennen  kaikkea  elinvoimaa ja yrittäjyyttä tukeva. Yrittäjyys luo työpaikkoja, joiden kautta syntyy mahdollisuus kehittää kaupunkia eri tavoin. 

YHTEISEN TALOUDEN ja päätösten teko ei aina voi olla kaikkia miellyttävää, joskus on osattava jostain luopua ja oikealla hetkellä investoitava järkevästi, jotta voidaan saada uutta. 

OLEN LUONTEELTANI yhteistyökykyinen ja osaan katsoa asioita tulevaisuuteen, Keuruuta olen saanut olla rakentamassa monessa merkittävässä hankkeessa urani varrella ja haluan antaa kokemukseni käyttöönne, tulevaisuuden Keuruun rakentamiseksi.